Získejte inspiraci od A-listers a stylizujte své džínové bundy

, pokud existuje jeden kus oblečení, který je nadčasový a funguje kdykoli v roce, je to vaše košile Chambray FC Tokyo Dres Tee nebo džínovou bundu! Navrhněte je, noste je nebo je spárujte – jean bundy lze nosit od léta do pádu bez selhání stylu. Od příležitostného k objevy po okouzlující; Kontační bundy mohou být pro každou příležitost stylizovány s lehkostí. Pojďme se tedy inspirovat a podívat se, co nosit s Jean Jackets v celebritě schválených.
Způsoby, jak stylizovat džínové bundy
Zde jsou některé módní nápady na způsoby, jak styl vaše džínové bundy, přímo z našich Divas z Bollywoodu

Džínovina na džínovinu
Stačí se zmocnit džíny a nosit je spolu s džínové bundě. Nejlepší denim vzhled hlavy k patě potřebuje, abyste je spárovali v různých pracích. Nechoďte příliš vysoko na příslušenství. Dvojice odstínů a neformálních tenisek by vás způsobily, že vypadají neformální elegantní a stylově. Tank nebo grafické odpaliště by navíc zvýšilo jezdecké přitažlivost.
Podívejte se na letiště Priyanka Chopra na denim na denim! Vypadala úžasně a příležitostně v Tank Top Forever 21, hádejte džínové bundu a hubené džíny! Naplnila vzhled navíc s neonovou rtěnkou v růžové, Gandhi sluneční brýle v černé barvě a Louis Vuitton Black Tote.

Tepláky s džínovinami
Spárujte své tištěné tepláky s nádržkou nebo grafickým odpalištěm, vrstvte ji s džínové bundě pro vzhled bez filmu bez filmu. Přidejte rychlý náplň dotek k jinak ženské siluetě, rychlé a snadné jako Shraddha Kapoor – zatlačte si vlasy a zatáhněte na baseballovou čepici, spojte je s párem tenisek a tote, voila!
Podívejte se, jak úžasný a snadný Shraddha Kapoor vypadá. Rozhodla se spárovat svůj oblečení pro jean bundu Palmeiras Dres s šedým tankem a krajkovým tiskem vintage tepláky z Monrow. Zdůrazňuje soubor klasickým tan Prada Tote a NYC Baseball Hat, bez make -upu!

Bell Bottoms with Denim
Uveďte uvolněnou vibraci tím, že si dáte džíny na prostý vrchol a nosí podmanivý pár tištěných nebo vzorovaných kalhot níže. Athiya Shetty vyzařuje bez námahy elegantní vzhled s pruhovanými kalhotami na špičkové obchodě, tílko s džínové bundě Bershka. Oxblood tenisky, berry rty a Alexander McQueen Satchel dokončili svůj vzhled!

Maxi šaty s džínovinami
Pokud se stále snažíte najít mnohem více inspirací na tom, co nosit s jeanskou bundou, která posune módní hranice o něco mnohem více za hranice, nadšení aspirující herečka Preeti Desai. Chcete nosit letní maxi šaty na podzim? Spojte to s vaším velmi milovaným párem Jean Jacket. Houpala robustním měkkým vzhledem jen ideálním párováním jejích korálových maxi šatů s modrou džínové bundě a zdůraznila její siluetu tenkou opálenou sponou.

Playsuit s džínovinami
Máte skvělou hernu? Jednoduše ji vytvořte pomocí džínové bundy pro sexy, ale sportovní přitažlivost. Pro nějaký tým Glam kvocienta to však s párem jehlů, ale pro mnohem příležitostnější, uvolněnější, úžasnou vibraci můžete sportovat soubor s trendy tenisky nebo botami!
Podívejte se na temperamentní Yami Gautam v kombinéze Eyetle z odhadu spárovaného s džínovinami z promodu a čerpadla z Aldo! Diva má určitě kvocient ve stylu chvění, když se týká stylingového outfity bundy.
[Také si přečtěte: Denim Jacket Outfit Ideas]

Belted s džínovinami
Zajímá vás, co nosit s jean vestou, aniž byste vypadali jako kovboj?! Zesilujte svou džínovou bundu, podívejte se na cestu Sonam Kapoor. Aktualizujte svůj vzhled Jean vesty spárováním roztomilým doplňujícím pásem. Noste je přes kolenní šaty a kotníkové boty pro elegantní a snadné prohlášení o stylu. Házejte do některých swanků odstínů a fantastických tote, abyste zaokrouhlili vzhled!
[Také si přečtěte: 30 nápadů na styl džínové bundy]
Sportujte inspirovaný vzhled z A-listers, tyto nápady na styl pro nošení džíny bunda dobře jdou s vaším stávajícím výběrem šatníku. Je čas začít spojovat tyto AS Monaco Dres snadno párové soubory, pokud jste je dříve nezkoušeli. Užijte si zábavné mix a přizpůsobení se těmto oblečením a získání toho nejlepšího vzhledu!
Zdroj obrázků: pinterest.com

Středeční zpráva TPS: KEYHOLE DETALTY DRESSEY SHEATH DRASS

Naše denní Belgická fotbalová reprezentace Dres zprávy TPS naznačují, že jeden kus pracovního oblečení v rámci řady cen. OOOH: Skvělé šaty od Vince Camuto. Líbí se mi vysoká a pracovní klíčová dírka, mírně volný tvar (ale ne tak volný jako posun), rukávy a skutečnost, že je tvůrce omyvatelný. Je k dispozici v pěti barvách, pro drobné a pravidelné velikosti XS-XL, za 99 $. Vince Camuto Keyhole Detail Jersey Sheath Dress Zde je alternativa velikosti plus. PSSST: Nordstrom Half Roční výprodej začíná dnes obchody na džínovitě, Stuart Weitzman, Hugo Boss a mnoho dalšího. Zůstaňte naladěni na mnohem důkladnější zaokrouhlení o něco později ráno. Viděli jste skvělý kus, který byste chtěli doporučit? Pošlete prosím e-mail tps@corporette.com. (L-all)
Tento příspěvek se skládá z přidružených odkazů a společnost Corporette® může vydělat provize za nákupy provedené prostřednictvím odkazů v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Moc děkuji za vaši podporu!
Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates, affiliate reklamního programu vytvořeného pro poskytnutí A INDes, abychom vydělali poplatky odkazem na Amazon.com a přidruženými weby.
Prodej noty o Japonská fotbalová reprezentace Dres pracovním oděvu pro 9,23,22 (naše oblíbené tučně!):
Ann Taylor – 30% sleva na váš nákup (vyloučení platí).
Amour Vert-konec prodeje sezóny, až 50% sleva (skvělé pro hedvábné halenky a oblečení přátelské k životnímu prostředí).
Banánová AC Milan Dres republika-pololetní událost přátel a rodinné akce, 40% slevu na váš nákup v plné ceně!
Továrna na Banana Republic-pololetní akce a rodinná akce, 50% sleva na nákup!
J.Crew – Extra 30% sleva na prodejní styly
Továrna J.Crew – až 50% sleva; Všechny džíny 49,95 $; Extra 15% sleva na topy, trička a boty
Loft – 50% sleva na všechno a bezplatná doprava!
M.M. Lafleur – ušetřete až 80%
Neiman Marcus – poslední prodej hovorů, až 75% sleva!
Nordstrom – Letní prodej je zapnutý! Ušetřete až 60% až 9/12
Saks Fifth Avenue – Výprodej návrháře, až 70% sleva!
Victoria’s Secret-Ušetřete 40-70% na 1000s prodejních stylů

Další prodej poznámky:
Buffy – až 35% sleva na povlečení
Padák-Ušetřete až 40% z položek poslední šance

Některé z našich nejaktuálnějších článků zde na podnikovém podniku…
12 Easy Updos pro kancelář

Snadné způsoby, jak si zapamatovat, abyste si vzali léky

Co získat do práce v Ann Taylor

Jaké jsou vaše oblíbené televizní pořady pro inspiraci pracovního oblečení?

Skvělé zkratky Apple, které vám pomohou v práci

Koncepty elegantních oděvů s nejchladnějšími letními peněženkami

Uvidíte vynikající oděvy, které můžete vyzkoušet od pondělí do neděle, Katarská fotbalová reprezentace Dres od práce po zvláštní příležitosti. Při plánování svého letního šatníku s sandály a skluzavkami si nemůžete pamatovat ideální dokončovací dotek: FC Utrecht Dres nejchladnější letní tašky.

Yevtopyer
Tento oděv je rychle k dispozici s trendovými peněženkami a také usnadňuje oblékání ráno, zejména pokud se cítíte opravdu zaseknutí vypadat s vaším šatníkem mnoho dní.

Letní tašky musí mít něco zvláštního – trochu vazba, lehčí barvu, chytlavá nebo skutečně elegantní. S oficiálním spuštěním léta je ideální čas přepínat skříň na teplý režim. Když máte nejlepší řez ve outdooru, můžete začít dělat nějaký oděv, který vás vezme od Memorial Day do Labor Day.

Opheliaparishx
Od pohodlných souborů na zeď, které dobře pro estetiku práce z domova po některých jemných kombinacích, které se budou rovnat víkendovým smíšeným pitím i mimo ni, je nádech téměř všeho, co vyžadujete, aby se vaše 2021 letního outfit.

Viz také

Obchod & Style, Summertime Fashion
Nemůžu tomu uvěřit! Na Etsy Racing Club de Avellaneda Dres jsme objevili tyto krásné korálkové perlové tašky

Přejděte dolů a také mějte ovlivnění trendových konceptů oděvů s nejchladnějšími letními kabelkami;

vypadat
Leasy_inparis
Laurencrowe88
lamour.olya
Jeanne_andreaa
Jeanne_andreaa
Clairegffc
Koncepty elegantních oděvů s nejchladnějšími letními kabelkami
Caroline_hu
Ani.maar
amanda_sand
Amaliemoosgaard
Allchloerose

30 Domácí prostředky pro otevřené póry na obličeji, nose, tvářích a kůži

Otevřené póry nechávají pokožku vypadat matně a mohou zahájit nástup vyrážky. Vaše každodenní práce zahrnující slunce, pocení, nesprávná strava, které se nemůžeme vyhnout, může vést k těmto pórům. Existují domácí prostředky, které se mohou těmto otevřeným pórům zbavit. Čtěte tedy dále a podívejte se, jak v tom pomáhají med, kostky ledu atd. Čtěte dále a dozvíte se více o minimalizaci velkých otevřených pórů na obličeji, nose, tvářích a kůži

Mnoho mladých a starých žen čelí problému otevřených pórů.
Otevřené póry jsou velké póry, které se obvykle objevují na mastné a kombinované kůži. Tyto póry, když se neléčí, se zvětšují, a proto se ucpávají nečistotami. To vede k problémům, jako jsou blackheads, pupínky, nadměrná produkce mazu atd., Které Nizozemská fotbalová reprezentace Dres mohou proměnit váš život v noční můru. Na jasnější straně umožňují otevřené póry pokožku dýchat a zajistit správný příjem živin pro pokožku.

Jsou ucpané póry špatné?
Ucpané póry nedovolují pokožce obnovit, a proto je špatná. Čím dříve je prevence ucpaných pórů, tím lepší. Mohlo by to také způsobit nástup různých vyrážky a erupcí na kůži.
Příčiny otevřených pórů
Problém otevřených pórů se může zdát vážně, ale není tak obtížné léčit, pokud víte, jaké krémy a pleťové vody používat. Pojďme pochopit, co způsobuje otevření Watford FC Dres těchto pórů.

Genetika

Kosmetika a určité křoviny obličeje

Hormonální změny.

Nadměrné pocení.

Nadměrná olejová sekrece z mazových žláz

Nemyt pravidelně mytí obličeje.

Nadměrné vystavení slunci

Dehydratace kůže

Kouření

Nesprávná strava

Mohou se póry otevřít a zavírat samy o sobě?
Ne. Póry se sami neotevírají ani nezavírají. Níže uvedené opravné prostředky jsou několik způsobů, jak toho dosáhnout.

Existují účinné domácí léky na léčbu pórů kůže. Tyto opravné prostředky jsou k dispozici ve vaší kuchyni samotné.
[Také si přečtěte: Domácí prostředky k zbavení kašle]

Jak odstranit póry z obličeje, tváří a nosu
I když na trhu je k dispozici spousta krémů, které tvrdí, že sníží počet otevřených pórů na tváři. Bohužel, nejenže jsou tyto drahé, ale nemusí být pro vás tak efektivní. To je důvod, proč navrhujeme, abyste pro léčbu pórů obličeje používali domácí léky. Domácí prostředky, které jsme pro vás vybrali, jsou snadno dostupné a velmi levné! Vyzkoušejte je a uvidíte své póry za pár týdnů!
1. Zlato
Med obsahuje svíravosti, díky nimž bude pokožka vypadat zdravě a zpřísňuje póry. Nejviditelnější póry jsou ty kolem nosu a med pomáhá se jich zbavit.

Kroky k postupujícím:
Vezměte 1 polévkovou lžíci každého hnědého cukru a medu a smíchejte ji s 1 lžičkou citronové šťávy.
Vyčistěte obličej vodou a jemně drhněte tuto směs po dobu přibližně pěti minut
Opláchněte to teplou vodou

Zavírá studená voda póry? Zavírání pórů je synonyma se zmenšujícími se póry a jak se věří, že studená voda má zmenšit póry. Na rozdíl od víry je vaše velikost pórů geneticky určena a vnější faktory, jako je studená voda, je nemohou uzavřít.
3. Kostky ledu
Toto je nejlevnější a nejsnadněji dostupné řešení pro otevřené póry.
Kroky k postupujícím:
Třete si na tváři trochu ledu a tada- vaše póry jsou rozmazané- alespoň prozatím!
Pokud chcete rychlou opravu pórů, toto je okamžité řešení.

4. Cizdní mouka
Tradiční domácí obličejová balíček vždy zahrnuje gramovou mouku nebo mouku cizrny. To pomáhá odlupování kůže a odstranění nečistot a mrtvých buněk. Je to jeden z nejlepších léků pro otevřené póry.
Kroky k postupujícím:
Vezměte 1 polévkovou lžíci gramové mouky, 1 lžičku kurkumy, 1 polévkovou lžíci jogurtu a několik kapek olivového oleje
Smíchejte ingredience a vytvořte konzistentní pastu
Naneste tuto pastu a nechte ji na 15-20 minutách
Opláchněte to úžasnou vodou a zvlhčkejte pokožku

5. Octa jablečného moštu
Mezi dvě účinnější vlastnosti octa jablečného moštu patří protizánětlivá a antimikrobiální vlastnost. Tyto vlastnosti pomáhají při zpřísňování otevřených pórů kůže.
Kroky k postupujícím:
Vezměte si stejné poměry jablečného octa a vody
Použijte bavlněnou kouli a jemně naneste tuto tekutinu na obličej
Nechte ho zaschnout a umyjte ji vodou

6. Okurka
Okurka je dobře známo, že Rangers FC Dres úžasné tělo, kůži a oči. Maska okurky účinně uzavírá póry a zlepšuje texturu kůže. Okurka také pracuje jako anti-aging agent.
Kroky k postupujícím:
Vezměte 4-5 plátky okurky a smíchejte je se 2 polévkovými lžičkami citronové šťávy
Naneste tuto masku a nechte ji na 15 minut
Opláchněte to úžasnou vodou

7. Maska oloupová kůra vejce
Zmenšení pórů a utahování pokožky je jen málo vlastností, které způsobuje maska vejce. White Egg White také pomáhá při čištění ucpaných pórů a také zachází s akné.
Kroky k postupujícím:
Vezměte vajíčko bílou a udělejte z ní skvělou pastu se 2 polévkovými lžičkami, z nichž každý z ovesných vloček a citronové šťávy
Naneste pastu na obličej a udržujte ji po dobu 30 minut
Opláchněte masku studenou vodou

8. mandle
Mandle mají dobrý restorativ pletinullnull

Plážové náležitosti k zabalení na pláž letos v létě

opalovací krém, sluneční klobouky, sluneční brýle – je to všechny vaše letní potřeby? Ani náhodou! Chybí vám tak mnoho mnohem více letních náležitostí. I když jste naplánovali Uruguayská fotbalová reprezentace Dres letní útěk a zakoupili jste své první bikiny, zaokrouhlili jsme mnohem více předmětů, které vás chrání a další náležitosti.

Zoufale potřebujete tyto předměty na plážové tašky, které budou vaším nejvýznamnějším kamarádem a spasitelem v teplých teplotách.

Potřeby plážové tašky:
Zajímá vás, co dát do plážové tašky? Začněme s identifikací potřeb na pláži, které leží kdekoli mezi make -up soupravy na různé předměty na pláži.
Zdroj: SANDRASCLOSET.COMBORD SPECTRUM SPECTRUM PREAM:
Ať už jdete na pláž nebo vystoupíte na slunce, boj proti škodlivým UV paprskům je vysoký úkol. Ale odtud pochází síla SPF. Pomáhá odvrátit jemné linie a zachovává záruku, že vám poskytne mladistvý vzhled. Broad Spectrum Sunscreen je důležitou součástí vašeho seznamu letních pláží a nikdy jej nelze nechat ujít.
Vyzkoušejte: Neutrogena Ultra Sheer Body Mist Sunblock SPF 30

Zdroj: QuestforCalm.comcleanssing Wipes:
Zajímá vás, co si vzít na pláž? Jedním z prvních a základních prvků v potřebách na pláži je čisticí utěrky bez alkoholu. Pomohou z vaší tváře přejít z písku, špíny a špíny.
Vyzkoušejte: Olay Essentials mokré čisticí utěrky

Zdroj: BeautyInsignia.comliquid bronzer:
Ozvěte několik bronzů nad opalovacím krémem na očích, rtech, tvářích nebo těle. Pomůže vašim pažím a nohám získat tolik potřebnou jemnou záři. Říkejte tomu na plážovém make -upu pro vaše tělo.
Zkuste: NARS více bronzer

Zdroj: LondonBeautyQueen.comleave-in Conditioner:
Plážové vlny jsou horké a kondicionéry z odchodu jsou potřeby na pláži. Proto musíte chránit vaše prameny vlasů před sušením po sunu. Rozhodněte se pro SPF Hairspray nebo pro kondicionér opustit UV filtry. Zabrání tomu, aby vaše barva vlasů zmizela.
Zkuste: Tresemme Climate Control Spray

Zkuste: Beach Beach Tint
[Také si přečtěte: Vezměte tipy na dovolenou na pláži od Bipasha Basu]
Zdroj: Maggies-Makeup.comwaterproroof Mascara:
Pro všechny ty holky, kteří si přejete, aby vaše oči mluvily, je řasenka dostatečně make -up, aby vám zvedla oči. Ale dovolíte, aby se vaše vzácná řasenka omyla na plážové vlny? Vyzkoušejte vodotěsnou řasenku, která vaše řasy nezpůsobí křehké. Základy make -upu na pláž jsou pro všechny, které make -up maniacs, že?
Zkuste: Maybelline úžasná řasenka
Zdroj: AskMewhats.comtry: Bad Gal Waterproof Mascara by Benefit
Zdroj: BenefitCosmetics.combrow Gel:
Jděte si rozstříknout cestu do plážových vod, ale musíte udržet obočí na místě, že? Gel obočí udržuje chloupky na místě tak, jak by měli být.
Zkuste: Bobbi Brown s dlouhým nosemním gel
Zdroj: MynavyExchange.com [SC: Tuniská fotbalová reprezentace Dres Mediad]
Vodotěsný korektor:
Jedním ze základních nákladů na plážové tašky je vodotěsný korektor. Pomáhá pokrýt vaše vady a dává vaší pleti přirozený lesk. Proto je to považováno za extrémní maskovací krém.
Zkuste: make Yokohama F. Marinos Dres Up for
Zdroj: Mercutify.com All-Round Balm:
Vaše rty a nohy potřebují vhodný chránič pokožky, který se může vyhnout vaší pokožce před drsností slunce. Hodný balzám, který dal lesk a uklidnil podrážděnou kůži.
Vyzkoušejte: Elizabeth Arden osmihodinový krémový chránič pleti
Zdroj: Elizabetharden.comsea Salt Spray:
Toužíte dát své vlasy ten zvlněný účes na pláži, který vidíte v komiksu a filmech? Vše, co potřebujete, je trochu texturizujícího spreje mořské soli a je dobré jít.
Zkuste: Ne vaše matka na pláž kotě texturizující mořskou soli sprej
Nyní, když znáte Essentials Beach Bag Essentials, doufám, že je vezmete a užijete si krásu na pláži. Přejeme vám všem krásný a plážový výlet!

Plážové nošení módních prohlášení, která je třeba vyzkoušet-20 speciálních vzhledů tak barevných

vzhledem k tomu, že letní měsíce jsou právě tady, Celta de Vigo Dres stejně jako by bylo z nás mnoho z nás, kteří chtějí narazit na pláž i bazény pro bazény Útěchu i úspěchu jsme se rozhodli předat seznam trendového oblečení, který by člověk mohl nosit. Nepochybně nebudeme oblečeni od vrcholu až po špičku, stejně jako základní sarong s bikinami nestačí. Požadujeme, že jsou módní vzory na pláži a prohlášení, ze kterých je možné hledat motivaci. Plážová móda, která je nepředvídatelná, barevná, působivá, stejně jako s pocitem milosti i ženskosti; podívej se!
20 speciálních plážových oděvů hledá léta
Začněme s řadou tištěných dna a stylovými plážovými sukněmi. Nezůstávejte však jen s těmi monotónními trendy. Vyzkoušejte sloučení výtisků a vzorů a také si také hrajte s barvami. Prohlédněte si naše publikování na barevném kola při výběru smíchání i barvy shody, pro plážové oděvy módních ságů. Tady je několik trendových možností.

1. Zoe Kravitz nám přesně ukazuje, jak se základní černý bikiny s tištěnými dna může na pláži vypadat nádherně
2. Fit společně na pláži Top s tištěnými dna používanými Cassie Ventura je minimalistická metoda, jak vypadat horký, stejně jako elegantní
3. Různé odstíny tištěné šedé podprsenky s oranžovou plážovou dnem proč ne?
4. Aztécké tištěné plážové oblečení tak živé a dobře vybavené pro tuto další elegantní i jazz vody!
5. Gigi Hadid nám přesně ukazuje, jak vypadat vintage a také přinést sedmdesátých let v smyslné monotónní styly

6. Spojte webové sukně, které proudí až do kotníků, nesmíte chtít nosit skrytí zářivé sarong i v neutrálních tónech, což na pláži prohlásí prohlášení

7. Vruh krk květinové potištěné bohémie bez rukávů atraktivní plážové šaty sukně

[SC: Mediad]
10. Pokud byste chtěli nosit své dvoudílné bikiny a přesto nechcete také podrobit svou pokožku, noste je šifonovými květinovými vrcholy
11. Mezi spoustou plážových oblečení můžete zkusit použít pouze šifónové vrcholy, které jdou sólo s bikinami.
12. Už jste někdy věřili, že na pláži použijete šaly šifonových bruslařů? teď můžeš! Vzhled vychází jako ženský i trendy, stejně jako velmi živý vzhled. Věřte tomuto!
13. Neuvěřitelně cool, neuvěřitelně trendové, neuvěřitelně dlouho a také neuvěřitelně svůdné, plážové oděvy, jako je šifon Maxis, jsou okamžitým hitem s Pyts po celém světě!
14. A co atraktivní tištěné dvoudílné plážové šaty v barvách tak skvělých, stejně jako s velkými květinovými výtisky pro nadšené oslavy, které se dnes večer na pláži dostanou na pláž?
15. Jděte všechny nádherné i bohémské v rompech na oslavy pláže pořádané během dne. SSC Napoli Dres Styl Up Ideální a také nosit make -up nahý, aby se toto číslo chlubil.
16. Smyslné červené potištěné plážové oblečení je spíše hippie i kyčle, vyříznuté šaty pro dvoudílné bikiny.

17. Smyslné dlouhé květinové šifónové maxis bez rukávů jsou pro dlouhonohé děvčata s oodlesem důvěry pod letním plážovým sluncem!

18. Ananasové tištěné šortky pro ženy, které jsou svisle napadené a Montpellier HSC Dres přesto by chtěly vytvořit iluzi dlouhých nohou bez paty.
19. Floral Printed Empire Bust Line Beach Bikini šaty pro ženy plus velikosti, které se chtějí pod sluncem skvěle bavit!
20. Celková novinka plus velikosti, rompery vyrobené z šifonu i v módních výtiscích jsou nejlepší nosit.

Pochopíme, které z těchto dvaceti plážových oděvů a plážových stylů vás chytily? Jaká je vaše osobní zpracování nesčetné množství plážových módy a plážových vzorů, stejně jako přesně, jak přesně je všechny napodobujete? Skládejte se, protože bychom to chtěli vědět!
Zdroj obrázků: pinterest.com, aliexpress.com, justjared.com