Jak spárovat halenku Saree s něčím jiným než sárí saree

sárí- kvintesenciální šatní položku, která je vytvořena k nošení s sárí. Ale to je rok 2016 a lidé berou módu na zcela odlišné úrovně. Existují tedy i jiné způsoby, jak můžete stylizovat halenku Saree?
Jak stylizovat halenku sárí:
Máme nějaké nápady na rukávy. Nejsou však zcela radikální a spousta módy již šlapalo území saree halenků, které se nosí různými způsoby. Pojďme vám tedy dát nějaké nápady:

[Číst také: Většina současných 35 zdobených návrhů a vzorů sárí halenky]
1. Noste je s kalhotami!
Ano, slyšeli jste nás správně. Módní návrháři ve skutečnosti způsobili, že jejich modely nosí návrhářské halenky nejen se sárími, ale také s krásnými kalhotami. Slim kalhoty vypadají skvěle s sárí a halenkou sárí a tento styl fúze vlastně přebírá fantazie mnoha návrhářů. Zde je několik vzhledů sárí a kalhot:

2. Noste je s dhoti kalhotami
Pokud jste si mysleli, že na sobě halenky saree s štíhlými, formální kalhoty byly dobrý nápad, pak je nosit s dhoti kalhoty vypadá mimochodem stejně ohromeně. Viděli jsme také tento pohled na přistávací dráhu a několik hereček také nosilo sárí halenku s dhoti stylizovanými kalhotami. Je to docela fúzní styl a vypadá skvěle s některými těžkými šperky. Řekli bychom, že je to velmi moderní styl a můžete jej odnést na svatbách nebo na módní akci. Jen mějte na paměti, abyste zajistili dhoti na místě před vzpěrou!

3. Spárujte je s sukněmi
Pokud máte zájem o ne tak konvenční halenku, jako je halenka s obhalením (a pokud to není příliš blingy), můžete ji spárovat s sarongy nebo dlouhými sukněmi. Pokud byste to však chtěli trochu blikat, můžete vždy přidat nějaké šperky s sukněmi. Konstrukce jde dobře také s obyčejnými sukněmi. Podívejte se na tuto halenku:
Tento módní blogger posouvá Sarees a sukně na zcela novou úroveň s jejím fúzním oblečením. Tuto myšlenku můžete také použít a přidat sárí nebo dupatta Pallu pro vylepšení vašeho kvocientu Fusion.

4. AS Monaco Dres Spárujte je se svou lehengou
Pokud již máte krásnou Lehenga, ale nevíte, s čím ji můžete spárovat, můžete použít jednu ze svých halenek k výběru pro svou lehenga. Můžete si vybrat, že budete mít dupattu nebo můžete jít také holé, vše záleží na druhu stylu, který chcete mít. To je vlastně jeden z nejlepších způsobů, jak využít halenku Saree. Můžete se rozhodnout pro blokování barev nebo dokonce kontrastní barvy. Jde o to, že můžete houpat svou halenku sárí téměř vším!

[SC: Mediad]
Hledáte inspiraci pro vaši květinovou Lehenga? Vezměte si narážky od těchto módních, kteří stylizovali její květinovou Lehenga (Mind You, Floral Designs jsou další populární území) s černou základní halenkou sárí. Přidala Brocade Gold Pallu, aby do svého oděvu přinesla nějaký bling.
Pokud to chcete udržet jednoduché, použijte halenku a styl ji s obyčejnou sukní, jako je tento módní blogger:
Vzhledem k tomu, že patchwork je také docela oblíbený trend, můžete použít své obyčejné halenky pro Patchwork Lehenga. Podívej se na to!

5. Dejte svým halenům dávku denimu
Pro ty dámy, které nemohou žít bez jejich džíny, vyzkoušejte tento styl a vytvořte outfit spárováním vašich oblíbených džínnů s halenkou sárí. Můžete se rozhodnout jít s nízkým rozkladem se základní halenkou sárí nebo můžete být s Leeds United Dres tímto vzhledem trochu odvážní. Volba je na tobě!

Takže to Fotbal Dres je všechno od nás. Nyní vás nepřekvapuje pouhý počet způsobů, jak můžete stylizovat svou halenku saree?
Zdroj obrázků: pinterest.com, blogspot.com
Doporučené články
Jak nosit bavlněné halenky Chanderi pro různé příležitosti Jak nosit vrcholy plodin, protože blůzy si pamatují tyto nápady a zároveň dostanou vaši halenku šití umění designu halenky Jaký typ halenky vyhovuje vašemu tvaru těla? Blůza Bollywood Blyse ​​Designs Madhuri Dixit Blese Designs Kde získat návrhářskou halenku v Dillí, kde získat návrhářskou halenku v Hyderabad

Stát se distributorem oděvů – 5 dotazů (a odpovědí)

, které skončí jako distributor oděvů – 5 časté dotazy (a odpovědi)
26/10/2018, publikoval Alanic Global
Během posledních několika let se na scéně objevilo mnoho velkoobchodních oděvních distributorů v USA, Kanadě, Austrálii i po celém světě. stejně jako nepřekvapivě; Za předpokladu, že několik let skončilo, že jsem byl dodavatelem oblečení, byla vzdálená myšlenka, to dnes není situace. Věci se obrátily ve prospěch nových podnikatelů – s nejlepším plánem i akcí, narušení trhu oděvů skončilo mnohem snazší.

Takže jste si pohrávali s konceptem založení vlastní společnosti pro distribuci oděvů, nejste sami. Stejně jako stejně jako ostatní, pravděpodobně máte také jen málo až po mnoha obavách, které shlukují vaši mysl, a také překážet vaše sny i akce.
Zde je 5 mnoho často žádaných obav (FAQ) s odpověďmi –
Q1) Proč dokonce skončil jako velkoobchodní distributor oděvů?
Pro mnohé je problematika vstupního bodu, pokud je dodavatel opravdu mnohem lepší než maloobchodník. Jistě, stejně jako každý model B2C, je přímý prodej klientům mnohem jednoduchý a méně stresující. Distributoři se však s přísně výjimečným výnosem váží větší volnosti při stanovování jejich příjmových marží. Návrat je k dispozici v obrovských kouscích. Stejně jako když se u maloobchodníků vyvíjí velké i dlouhodobé repo, věci se stávají hladšími a návratnostmi se stává konzistentním.

Q2) Jak přesně zahájit distribuční podnikání?
Existuje řada cest, které zahájí velkoobchodní distribuce oděvů v závislosti na vašich potřebách i na peněžní postavě.
Jeden, můžete začít s firmou od nuly.
Za druhé, můžete si zakoupit stávající distribuční společnost.
Zatřetí, pokud již jste maloobchodník, můžete jej neustále rozvíjet na velkoobchod. Začíná první s regionálními prodejci.
Začtvrté, vytáčecí výrobci, kteří aktivně hledají distributory, aby rozšířili dosah své značky. Tito výrobci nabízejí řadu druhů pomoci, včetně finanční.

Q3) Jak přesně si vybrat produkční značku?
I když můžete být dodavatelem několika producentů oděvů ve stejnou dobu, při zahájení je nejlepší držet se s jedním pro mnohem lepší zaměření a porozumění trhu. Přesně jak si vybrat, že osoba produkující značku je výzvou, kterou řada narazí. Hledejte ten, který má mnohem lepší důvěryhodnost na trhu a již má jen málo potěšených distributorů oděvů USA i založené na Austrálii; Někdo, jehož katalog je obrovský dostatečný k tomu, aby odpovídal vašim i potřebám cílového publika.
Q4) Jak přesně se kvalifikovat jako dodavatel vybrané značky?
Zaměřením na Měsíc byste měli ukázat svou hodnotu. To znamená, že pokud chcete spolupracovat se značkou produkující Top Clothing, požadavek na to, abyste se na to kvalifikovali. Tyto značky by obvykle měly sadu kritérií, která byste měli projít. Zatímco pro některé, můžete se s nimi přímo spojit se všemi potřebnými informacemi a také by vás vytočili zpět, pokud jste kvalifikovaní. Měli byste mít dobré peněžní postavení, udržitelný plán různých prvků podnikání a také porozumět trhu a také cílové malé oděvy.

Alanic po celém světě · Nakonec je distributor oděvů 5 dotazů (a odpovědi)
Q5) Jak přesně se spojit s maloobchodníky oděvů?
Toto je jeden z nejvýznamnějších problémů – jak najít, odkaz a nabídnout maloobchodníkům. Pokud jste si vybrali skvělou produkční značku, můžete očekávat velkou podporu přímo zde, abyste vám pomohli vzlétnout. Oslovení jiných společností požadavků na reklamu na reklamu a efektivní komunikaci. Na internetové kanále můžete využít k hledání vyhlídek nebo se můžete přímo spojit s regionálními společnostmi ve vašem městě.
Určitě skončí jako dodavatel oděvů je nakonec krokem, protože existují četné obavy, které vyžadují odpovědi. Jedná se však o 5 mnoha FAQ s příslušnými odpověďmi. Plánujte dobře, jednejte se dobře, a, co je důležité, mají po vaší straně skvělou i důvěryhodnou produkční značku.

Štítky:
Distributoři hromadných oděvů
Výrobci hromadných oděvů
Distributor oblečení
Distributoři oblečení
Distributoři oblečení USA
Výrobce oblečení
Jak skončit být distributorem oděvů
Men velkoobchodní distributoři oděvů
Velkoobchodní distributoři oděvů
Velkoobchodní distributoři oděvů v USA
Velkoobchodní distributoři oděvů USA

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Týdenní aktualizace zpráv

Slate sdílela rizika preventivního botoxu.
Mezitím se Fashionista podíval na trend zvrácení plastické chirurgie.
The New York Times sdílel op-ed, který uvedl, že byste se neměli cítit provinile za práci na dovolené nebo „dovolené“ v práci.
The New York Times také zveřejnil názorový kus, který poznamenal: „Pokud jsou Gen Xers šéfové nyní, jsou šéfové pouze ve velmi gen x: ambivalentně, prchavě a s pochybnou autoritou.“
Společnost CBS News informovala, že Nicole Aunapu Mann bude první domorodou americkou ženou, která cestuje do vesmíru.
Allure poskytl několik tipů, jak se vyhnout vyhoření práce.
The Washington Post uvedl, že pacienti hledající tubální ligace čelí zpětně od lékařů – a sdílejí své zkušenosti online.
Studie kultury hovořila s Kate Mangino, autorka rovných partnerů: Zlepšení rovnosti žen a mužů doma [přidružený odkaz].
Vogue dosud uvedl nejlepší roční podcasty.
Váš smích týdne pochází od McSweeney’s, s „Páni, neočekával jsem, že na tebe narazíme, zatímco jsem měl na sobě tento hloupý nový kbelík.“

Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates, affiliate reklamního programu, jehož cílem je poskytnout prostředky pro vydělávání poplatků odkazem na Amazon.com a přidruženými weby.
Nedávno na Corporetemoms…
Nabídli jsme nějaké oblečení pro pracující maminky, včetně některých základů mateřství a omyvatelného pracovního oblečení.

Chybělo nám něco? Přidejte je sem nebo je pošlete na adresu news@corporette.com. Děkuji! Také: Jste máma nebo máma? Nenechte si ujít aktualizaci novinek tohoto týdne na CorporetMoms.
Cítíte se sociální? Můžete nás zkontrolovat na Facebooku nebo Instagramu nebo prostřednictvím Bloglovin, Pinterest nebo Twitter!