Značka soukromého štítku oděvů již není vzdáleným snem

Značka soukromého štítku již není vzdáleným snem
12/12/2018, zveřejnil Alanic Global
Soukromá značka byla dříve oblastí zájmu, která byla většinou vyhrazena pro velké prodejce s neomezenými rozpočty. Ale s nedávným posunem maloobchodního prostředí má soukromá značka mnohem větší smysl pro menší prodejce a majitele obchodů. Jedním z důvodů tohoto obrovského posunu lze připsat rozptylu stigmatu, která byla dříve připojena s produkty „soukromé značky“. Vývoj a výrobní výrobky, které jsou přizpůsobeny podle odlišné klientely butiku nebo obchodu s oblečením, je nyní mnohem jednodušší než kdykoli předtím díky připravené dostupnosti špičkových designérů a výrobců.
Vaše vlastní značka, mnohem více svobody pro vás
Bezkonkurenční množství tvůrčí kontroly poskytované producenty oděvů soukromých štítků je pro podnikatele a majitele maloobchodních obchodů neuvěřitelně lákavé. Pokud provozujete obchod s módou nebo fitness oděvy a po komplexním průzkumu trhu nemůže najít ideální šaty nebo kompresní tričko pro váš obchod, jednoduše jej udělejte a označte jej vlastním štítkem. Neexistuje žádný důvod, proč byste neměli prodávat svou vlastní značku oblečení!

Nástroj pro zlepšení vaší značky
Existují nesčetné důvody, proč byste chtěli spustit vlastní značku soukromých štítků. Kromě vlastního chladného faktoru je zisková rozpětí ve skutečnosti mnohem vyšší u těchto produktů. Působí také jako nástroj, který vám pomůže rozšířit vaši značku a marketingový příběh. Pokud již provozujete úspěšný butik nebo obchod s oblečením, značka soukromé značky se zlepší a velmi těží z již dobrého jména vašeho obchodu na trhu. To ukazuje, že celá myšlenka nemusí být tak riskantní, jak jste si možná dříve mysleli, ale jen zaručují, že si vyberete nejlepšího producenta oděvů soukromých štítků pro provedení linky.
Spojte se s přizpůsobenými producenty, abyste ušetřili výdaje
Existují dvě možnosti, které byste měli zvážit, když jste na procesu výroby vlastní linie oděvů – vyrábějte oděvy sami nebo outsourcing výrobní práce pro již uznávaného výrobce. Samozřejmě byste mohli přemýšlet o vytvoření vlastní výrobní jednotky, ale mějte na paměti kapitálovou investici, která s ní přichází. Pokud právě začínáte nebo jen máte náladu vyzkoušet vody, pak není chytré přemístění, aby se vaše finance svázaly. Místo toho hledejte renomované producenty oděvů soukromých štítků USA, kteří dokážou dokonale a s velkou odborností realizovat vaše přizpůsobené sny.

Private Label nemusí být ideální volbou pro všechny maloobchodní prodejny. Pokud jste však dobrodružným majitelem, který chce zachytit představivost vaší cílové publikum spuštěním nové řady oblečení, pak soukromý štítek je ideálním způsobem, jak vykonávat úplnou kreativní kontrolu.

Štítky:
Výrobci soukromých štítků oděvů
Oděv soukromého štítku
Výrobce oděvů soukromého štítku
Producenti soukromého štítku oděvy USA USA
Velkoobchodníci soukromého štítku

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Novinky Roundup roku

potěšilo úterý! Víme, že naše zpravodajské komody jsou docela husté čtení z týdne na týden – pokud máte čas dohnat, doporučujeme vám začít s Brazilská fotbalová reprezentace Dres těmito příběhy, které byly některé z našich oblíbených za poslední rok. Některé z nich byly velké příběhy; Někteří z nich se právě zasekli v našich vzpomínkách, když se rok nosil. Čtenáři, jaké byly některé z vašich oblíbených zpravodajských příběhů relevantních pro přehnané kuřata (ať už jsme je zakryli nebo ne) v roce 2014? 2014: Rok, který jsme se přestali omlouvat, a začali mluvit o tom, že ženy jsou živiteli (dokonce i jeden z našich hostujících). Také rok, kdy si lidé dělali legraci z fotografií z podnikatelských žen a fotografií maminek. Jo, a hodně jsme mluvili o zmrazení našich vajec (ať už to funguje, zda musíme získat pojistné krytí a další).
No Ekvádorská fotbalová reprezentace Dres a dobře měly užitečnou prezentaci o tom, jak zaneprázdněné ženy ve skutečnosti zapadají do jejich tréninku.
Přemýšleli jsme o tom, zda se musíme po přečtení těchto článků a Atlantiku obrátit (místo nakládání se dovnitř).
Atlantik vydělával kodex důvěry, který přemýšlel, zda se ženy drží kvůli nedostatečné důvěře ve své schopnosti a kvalifikace; Například mnoho z nás nebude žádat o práci, pokud nesplníme poskytnuté požadavky na 100%. (Naše diskuse o článku je zde.)
Slate’s Hanna Rosin zkoumala ohromení: Práce, láska a hraní, když nikdo nemá čas od Washington Post novinář Brigid Schulte, který říká, že zaneprázdnění se stalo symbolem stavu.
Nic nového zde, ale Business Insider měl skvělé zaokrouhlení všech jemných způsobů, jak se se ženami zachází odlišně v práci. AOL Jobs představovala nápady, jak pracovat v oblasti ovládané muži (předstírejte, že je to Francie! Pro quos čelí ženským technickým podnikatelům.
Mint (Via PopSugar Smart Living) měla skvělé nápady, jak investovat 100, 1 000 $ nebo 10 000 $. Na základě peněz jsem si myslel, že tento článek o příjmech blogu Planet Money v NPR byl fascinující – „Většina Američanů se dostane na 20% – alespoň na VfL Wolfsburg Dres chvíli.“
Blog Wall Street Journal’s At Work získal některé nápady na pracovní pohovor od ženy, která prošla 100 z nich.
Pokud je vaším cílem vytvořit partnera ve vaší advokátní kanceláři, možná budete chtít zkontrolovat nad praktickým oblastí praktických analýz třídy partnerství.
Tenhle dostal tunu diskuse mezi komentátory: kus z nového dotazu popsal autorova „neustálý boj“ o udržení velikosti 0 a přemýšlel o tom, jak se s ní muži zacházeli jinak, než když byla jen „průměrná“.
Lifehacker se podíval na KiteString, „jen pro případ“ WebApp, který by mohl vaši maminku trochu méně znepokojen vašimi online seznamovacími aktivitami.
Laugh of the Week (týdne): Médium nám řeklo, jak vypadat chytře na schůzkách, a Columbia B-School Follies oslavoval, že je fena v podnikání.

Myslím, že rok 2013 byl první rok, kdy jsem udělal jeden z nich, ale tady je odkaz na mé oblíbené příběhy z toho roku. (Stále si myslím, že článek NYT o studii Harvardu musí být vyžadován čtení …) Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates, affiliate reklamní program vytvořený pro poskytnutí a označení pro nás vydělávat poplatky odkazem na Amazon.com a přidružené weby.

Přestávka na kávu: Soft Woman Bag

Vždycky jsem přísavka pro jasnou, šťastnou, nasycenou modrou, stejně jako tato taška od Mansur Gavriel se neliší – Ack, nádherná. Na Mansur Gavriel mohu objevit pouze doporučenou modrou barvu, ale tašku můžete objevit v mnohem neutrálnějších barvách, včetně Nordstromu, Bloomingdale’s, Saks, Shopbop a na několika stránkách pro další prodej. Půvabný.
(Může být trochu obtížné získat představu o velikosti tašky ze všech obrázků; nejlepší fotka, kterou jsem viděl, je zde ve verzi temné ekologické ekologické ekologické ekologické ekologické ekologie.)
(Také: Bloomingdale’s má v prodeji okouzlující burgundickou verzi.)
Tato publikování se skládá z přidružených odkazů a společností Corporette® může provádět provize pro nákupy provedené s odkazy v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Děkujte vám moc za vaši podporu!
Prodej noty o pracovním oděvu za 8,25,22…
Saks Fifth Avenue – Výprodej návrháře, až 70% sleva!
Neiman Marcus – Prodej je v prodeji, až 75% slevu!
Net-A-Porter-přidáno 7000+ nových řádků, až 80% sleva!
Nordstrom – 7 000 nových značek pro ženy
Lo & Sons – až 50% sleva!
Mercer – prodej v obchodech: až 60% sleva
Loft: Letní vůle: Až 70% sleva na rutinní náklady
J.Crew-džínovina 75 $ a mnohem více stylů na oblečení
J.Crew Factory-40-60 $ ze všeho; 10 $ z každých 50 $, které utratíte

Další prodej poznámky:

Buffy-úspory do školy: až 15% slevu na jejich povlečení
Padák-Ušetřete až 40% slevu na poslední šanci
Omlazení – prodej obytného prostoru: až 30% sleva (čtenáři jako jejich osvětlení)

Proč jsou sublimované oděvy na seznamu vzorů po celém světě?

Proč jsou sublimované oděvy na seznamu vzorů po celém světě?
04/06/2019, publikoval Alanic Global
Sublimační oděvy zaznamenávají rychlý růst po celém světě a očekává se, že z jeho současného trhu s více než miliardami EUR vstoupí až 12 miliard eur. To není typ růstu, který vidíte na vzoru oblečení, který nedostává jeho splatný.

Ale co je to s tímto typem oděvů, díky kterému je pro zákazníky tak neodolatelný?

V tomto blogu se podíváme na několik věcí o oděvech sublimačních barviv, které způsobují, že tento typ oblečení má celosvětovou přítomnost.
1. Výhoda sublimačního barviva na míru
Sublimační barvivo zahrnuje výhodu na zakázku-umožňuje vám mít ty nejlepší výtisky i styly v extrémně krátkém časovém období. To znamená, že máte vynikající způsob, jak získat jakýkoli typ tisku, který chcete, v závislosti na typu vzorů, které provádějí kola.

Výhodou na zakázku je obrovským šampionem pro sbírku sublimačních barviv, a to je také jedním z mnoha důvodů, proč získává tak celosvětovou přítomnost.
2. Jednoduché provedení a superfast
Dalším důvodem popularity tvůrců sublimovaných oděvů po celém světě je jednoduchost, s níž se provádí výroba. Zde je možné, abyste se během okamžiků dostali cokoli – vše, co požadujete, je prázdné oblečení vyvolané polymerním substrátem.

Jiné způsoby tisku na druhé straně jsou velmi časově náročné ve srovnání s rychlostí sublimace a to je skutečně jednou z prvků zde.

3. Neuvěřitelně dlouhé trvalé ztvárnění barev
Mnoho výtisků ztratí oslnění časem, a proto nakonec nakonec skončilo méně a méně nositelným. Pro společnosti Sublimation Pánští velkoobchodní oděvní dodavatelské společnosti se tato politika nevztahuje.

Protože tisk je prováděn využitím teplého a tlaku na polyesterovou nebo jinou polymerní substrát indukovanou tkaninu, sublimační vazby na molekulární úrovni.

To ukazuje, že barva zůstává živá dlouho po rutinním opotřebení a nikdy opravdu neztrácí oslnění, pro které bylo přineseno na prvním místě.

Nyní, když máte spravedlivou koncepci toho, jak přesně objasnily sublimační oděvy této celosvětové lásky, spojte se dnes s výrobcem a objevte více. Na co tedy stále čekáte?

Štítky:
Pánské velkoobchodní oděv distributor
Sublimované oblečení
Výrobci sublimovaných oděvů
Sublimované oděvy USA
Výrobci sublimačních oděvů

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Top 3 aspekty, které je třeba zvážit při získávání dynamického trička pro fitness mužů

top 3 aspektů, které je třeba zvážit při získávání dynamického trička pro fitness mužů
23/09/2021, zveřejnil Alanic Global

Trička fitness, jak bez rukávů, tak i krátkých rukávů, stejně jako ty, které se hodí k plnohodnotným rukávům, nyní dominují globálním fitnesswearovým průmyslem. Je to proto, že muži jako jsou tito jako trénink. Jste pro pohodlné a inteligentní tréninkové odpaliště? Proč bys neměl být! Koneckonců, současný pokrok a současné funkce způsobily, že trendy fitness odpaliště vysoce výkonné. Zde je jen málo nápadů, jak získat kvalitní tréninkové odpaliště, abyste provedli svou fitness rutinu s optimálním pohodlím a flexibilitou.
Jako majitel služby soukromé značky se musíte spojit s uznávaným výrobcem soukromých štítků oděvů, abyste získali přístup k trendy a elegantním fitnesswear, včetně nápadných triček pro pánské sportovní sportovnictví.
1. Úroveň pohodlí
Když budete cvičit ve svých fitness odpališti, musíte se ujistit, že úroveň pohodlí poskytuje. Vaše tréninkové odpaliště musí být vyrobeny z vysoce kvalitních syntetických nebo polyesterových tkanin, která úspěšně knosí a je plně prodyšná. Vhodné vlastnosti odtržení vlhkosti spolu s měkkým a svěžím pocitem vám umožní zůstat v pohodě, suché a svěží, i když jste uprostřed tréninku s vysokou intenzitou. Dlouhodobé tričko odolného fitness odolného proti vrásky musí tedy být to, díky nimž je vaše tréninková relace optimálně pohodlná a pohodlná.
2. Možnost barev
Určitě nechcete, aby vaše fitness oblečení vypadalo matně. Nedávný výzkum již zdůraznil klíčovou roli oděvních oděvů při motivaci vaší fitness. Mnohem trendy vypadáte mnohem sebevědomější a energičtější, které budete cítit při implementaci tréninkových pohybů, aniž byste se cítili unavení. Pohled na tréninkové odpaliště v odvážných a živých barvách a pastelových odstínech, aby vaše tréninkové oblečení bylo zábavné a barevné pping. Přitažlivé a efektivní tričko může zvýšit prohlášení o stylu a inspirovat vás k tomu, abyste se zapojili do tréninku v plném duchu.
3. Volba návrhu
Ať už se jedná o tričko s krátkým rukávem, dlouhým rukávem nebo bez rukávů, vaše tréninkové tričko musí vykazovat chytlavý design. Podle vaší estetické chuti si můžete vybrat prosté tričko, grafické tričko nebo inovativní tričko vyrobené na míru. Vzhledem k tomu, že trička se nyní přicházejí v poutavých vzorcích, musíte se ujistit, že ten, který vypadá drobně a trendy.
Vzhledem k tomu, že jste obchodníkem při hledání slavných mužských odpališť, musíte kontaktovat známého velkoobchodního oděvu UK. Takový dokonalý prodejce oděvů vám může dodat temné fitness odpaliště pro muže v čerstvých a nervózních stylech a rozmanitosti.
Štítky:
Distributoři oblečení UK
Vlastní výrobci oblečení uk
Oděv soukromého štítku
Značka oděvů soukromých štítků
Řádek soukromého štítku
Dodavatelé soukromých štítků oděvů
Prodejci soukromého štítku oděvy
Velkoobchod s oblečením soukromých štítků
Velkoobchodníci soukromého štítku
velkoobchodní výrobce oblečení ve Velké Británii
velkoobchodní oděv uk

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Vzory oděvů 80. let, do kterých můžete investovat

80. oděvy, do kterých můžete investovat
27/11/2019, publikoval Alanic Global
Sbírka oděvů útěku na podzim-zima dokazuje, že vzorec 80. let je zpět. V loňském roce se ženy potýkaly s trendy 90. let. 2020 však má pro vás všechny něco zvláštního. Oděvy z 80. let jsou zpět v přepracované verzi, která vás určitě zametá z nohou.
Ve skutečnosti jeden z prominentních výrobců velkoobchodních oděvů přišel s jedinečnou sbírkou 80. let ovlivněných oděvů, na které se určitě můžete podívat.
Boxy Blazers
Boxy Blazers s ramenními polštářky byly v 90. letech nezbytné. Pokud chcete mít strukturovaný outfit, měli byste se určitě rozhodnout pro tento kus oděvů. Jsou to podivně krásné a také způsobují, že vaše ramena je širší než vaše boky. Tento sako můžete stylizovat s šaty, které můžete zesílit ženský vzhled nebo jen s košili a pár kalhot pro přidání oomph do formálního opotřebení.

Na míru na míru
Pomalu i tiše kombinézy cestovaly z 80. let do Gen-Z desetiletí roku 2020. Oblékání v nich je super jednoduché a bez námahy. Můžete docela hodně hodit do bundy a úžasných módních šperků, abyste mohli vzhled. Pro příslušenství zůstaňte s neutrálním jako Tan Brown, zejména pokud používáte džínové kombinézu.
Prairie šaty
Prairie šaty byly snem 80. let. Jsou to ženské, docela stejně dobře lichotí. Styl ošuntělý styl kolem pasu funguje zázraky, pokud chcete, aby váš žaludek vypadal malý. Pokud hledáte mírný outfit, pak se rozhodněte pro maxigální prérijní šaty. Délky bruslařů však fungují dobře, pokud jsou stylizovány s odpovídajícími vrstvami.

Plidněný džínovina
Plisované džínoviny s vysokým pasem byly v 80. letech vztekem. Tento vzorec nemusí být krásný, ale současná verze je nic nudného. Můžete je spárovat s namontovaným rolákem nebo horní částí plného rukávů s preferovanými detaily barviva z 80. let.
Maloobchodníci, kteří chtějí do svého obchodu zahrnout stylové oděvy, se určitě mohou spojit s jedním z významných distributorů velkoobchodních oděvů mužů. Vše, co vyžadujete, je podívat se s velkou sbírkou oblečení. Vyberte potřebné kousky a také snižte poštu do týmu Assist, který na to stanoví hromadné požadavky.
Štítky:
vlastní oblečení
Vlastní výrobce oděvů
Vlastní velkoobchodní oblečení
Vlastní velkoobchod výrobce oděvů
Vlastní velkoobchodní oděvy USA
Pánské velkoobchodní distributoři oděvů

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře