Trendy na trénink oděvů v roce 2019 při přidání do vaší sbírky

tréninkové oděvy v roce 2019 přidat do vaší sbírky
21/01/2019, zveřejnil Alanic Global
Při příštím narazení do tělocvičny nebo venku na běh nebo na jakékoli jiné fyzické aktivity můžete vždy házet staré tričko a atletické oblečení. Mnoho jednotlivců se však při cvičení rozhodne vypadat a cítit se skvěle. To porodilo trend sportu v tréninkovém oblečení, který je speciálně vyvinut pro aktivní jedince, a tato volba oděvů pomůže rychle vypařit potu, snížit riziko otěží z tkaniny a nabídnout několik dalších odlišných výhod, které konvenční možnosti fitness oblečení, jako je bavlna T -Shirt neposkytuje. Pokud si přejete vypadat co nejlépe, když se budete moci seznámit s cíli fitness, podívejte se na některé z nejžhavějších tréninkových oděvních trendů v roce 2019.
Sklon k neutrálním tónů
Rok 2018 byl rokem intenzivně odvážných, jasných a přitažlivých barev a vzorů, ale zdá se, že tento trend se v tomto roce výrazně posunul. Novým trendem pro velkoobchodní fitness oblečení v roce 2019 je mít neutrální tóny. Horní uchazeči jsou černé a šedé smíchané s bílou. To zahrnuje schéma neutrálního barev shora dolů, ale ne nutně monochromatický vzhled od hlavy až k patě. Módní aktivní jednotlivci obvykle vybírají kombinaci dvou nebo tří z těchto barev ve svých oblečení a botách. Například mnoho lidí stále miluje nošení neonových tanků, ale jsou viděny vysílány černými bundy, kalhotami a šedými botami, aby vyvážily poppish povahu barvy.

Tmavší odstíny jsou obdivovány
Přestože je posun směrem k barvám, jako je černá, šedá a bílá, ale je téměř nemožné nosit tyto barvy každý den v týdnu. Aby se věci udržely zajímavé a vzrušující, v tréninkové skříni je nutné stříkat barvu. Mnoho jednotlivců a trendů je vidět, jak se mnohem více naklánějí směrem k tmavším odstínům, jako je tmavě modrá nebo lesní zelená. Tyto barvy jsou úžasné s kombinací černé, šedé a bílé a pokud jsou správně sladěny, poskytuje úžasné výsledky. Mnohem sofistikovanější barevné schéma je v této sezoně!
Form-fitting, bezešvé atletické oblečení
Velký vývoj v technologii pomohl designérům a výrobcům, aby mohli přijít s oděvy v tělocvičně s inovativními designy a styly. Jedním trendem, který má být velkou šílenství ve fitness oděvním průmyslu, je průlomová plynulá technologie. Bezproblémové oděvy tělocvičny jsou milovány všemi, protože to úplně zbavuje těch objemných švů, kusy oděvů jsou lehké a má tvar těla. Dává mužům a ženám skvělou příležitost předvést veškerou tvrdou práci posilovny v těchto šatech! Bezproblémové velkoobchodní fitness oblečení je vyvíjeno v různých barvách, výtiscích a stylech, aby oslovilo milovníky módy.

Abyste mohli své zákazníky podvádět, budete muset zůstat před trendy. Spojte se s renomovanými výrobci velkoobchodních tréninků a poskytněte inventáři produktu podstatnou podporu. Přátelský návrh, který vám pomůže ušetřit peníze – nakupujte ve velkém!

Štítky:
velkoobchodní fitness oblečení
velkoobchodní tréninkové oblečení
Velkoobchodní tréninkové oblečení
velkoobchodní tréninková výrobci oblečení
velkoobchodní tréninkové oblečení USA

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

30 přirozených metod zesvětlení kůže (bělení) – pomohlo mi!

Nejsme obhájci spravedlivější kůže, ani se nesnažíme litovat těch, kteří se narodili s bohatými teplejšími tóny. Indická geografie je však taková, že náš přirozený tón pleti se velmi snadno opálí. Tans i záplaty způsobují, že naše pokožka vypadá nudně a postrádá lesk. Výsledkem je, že máme tendenci vypadat vyčerpaně a zbaveni odpočinku. Vždy je mnohem lepší zbavit se opálení, Villarreal CF Dres a také znovu získat kojeneckou měkkou pokožku, se kterou jsme se narodili. S rutinní péčí můžeme také povzbudit naši pokožku na pár odstínů zapalovanější.
Zde jsou nejlepší přírodní léky na odlehčení kůže:
1.Yogurt
Co potřebuješ:

1 šálek domácího jogurtu nebo tvarohu, šťáva z půl citronu, lžička cukru
Jak se připravit:
V čínské misce přidejte všechny tři, abyste napsali rovnoměrnou směs, nerozpusťte cukrová zrna.

Jak se přihlásit:
Nevyužili bychom motivaci štětce. Doporučujeme, abyste tuto směs použili s návrhy vašich čtyř prstů na vaši dohodu v kruhových pohybech. Pokračujte v masáži v kruhových pohybech po dobu pěti minut. Nechte to po dobu 20 minut. prádelna pod tekoucí vodou.

Proč to funguje:
Curd je bohatý na antioxidanty a citronová šťáva je bohatá na vitamín C. Neuvěřitelně pracují jako přirozeně bělení kůže.

Co si pamatovat:
Nedržte mnohem více než 20 minut, protože kyselina citronová u citronu může způsobit podráždění. Nepoužívejte citron poškozené pokožky.

Jak se připravit:
Vytvářejte tyto oranžové hřebíčky na čínské misce a pokuste se z toho vydělat pastu.
Jak se přihlásit:
Položte bavlněnou podložku na pomerančovou šťávu a nechte ji absorbovat několik z této šťávy. Tuto bavlnu kolem obličeje, krku i rukou. Nechte to po dobu 20 minut. prádelna s chladnou vodou.
Proč to funguje:
Stejně jako citron je i oranžová také bohatá na vitamín C, pomáhá v boji proti opálení a působí jako přirozené bělidlo.
Co si pamatovat:
Ujistěte se, že nehlukujete pomerančovou šťávu přímo na akné nebo poškozenou kůži.
3. Gramová mouka
Co potřebuješ:
2 lžička gramové mouky, 1 stolní lžíce syrového mléka
Jak se připravit:
Smíchejte je dohromady a zadejte hladkou pastu.
Jak se přihlásit:
Rozšířejte se po celém dohodě i krku rovnoměrně. Nechte to 15 minut. Opláchněte vlažnou vodou
Proč to funguje:
Besan nebo gram mouka funguje jako fantastický peeling a také pomáhá, Schalke 04 Dres aby se kůže zbavila odumřelé kůže.
Co si pamatovat:
Nikdy byste neměli mluvit, když je tento balíček zapnutý, nebo to může mít za následek tvorbu vrásek.
4. Zlato
Co potřebuješ:
2 čajová lžička medu, 2 lžička mléka, bavlněné podložky
Jak se připravit:
Tvoří rovnoměrnou službu s těmito ingrediencemi
Jak se přihlásit:
V této službě namočte bavlněnou podložku a namočte vše na tváři, krku, pažích a další poddané pokožce. Nechte to 30 minut a opláchněte.
Proč to funguje:
Med je bohatým zdrojem antioxidantů. Rovněž pomáhá při Racing Club de Avellaneda Dres odstraňování černé i bílých hlav, díky nimž je kůže nudná.
Co si pamatovat:
Vždy prádelna medu s chladnou vodou.
5. Lemons
Co potřebuješ:
Šťáva z půl citronu, lžička medu
Proč tato práce:
Citronová šťáva je bohatá na vitamín C, který působí jako přirozené bělidlo.
Jak se připravit:
Zřeďte šťávu z půl citronu medem a také jednotným řešením typu A
Jak se přihlásit:
S prsty naneste tuto službu kolem vaší dohody v kruhových pohybech. prádelna po 20 minutách.
Co si pamatovat:
Vyvarujte se nanášení neředěné citronové šťávy přímo na pokožku, může agitovat pokožku a také způsobit vyrážky.
6. Aloe Vera Gel
Co potřebuješ:
Jedna čepel Aloe Vera Leaf, ocelové lžičky a čínská mísa.
Proč to funguje:
Aloe Vera zahrnuje proteolytické enzymy, které vyhladí pokožku a asistence při vyblednutí značek jizvy nebo akné.
Jak se připravit:
Měřítko list aloe vera se středem i s kovovou lžičkou, vytáhněte gel z vnitřních stran listu.
Jak se přihlásit:
Porazte polo pevný transparentní gel a také jej rozbijte na zadejte pastu. S návrhy prstu rozložte tento gel rovnoměrně na tvář. Budete potěšit úžasný pocit. Nechte štítnou pastu zaschnout na kůži.
Co si pamatovat:
Aloe má hořkou chuť, i když to není vůbec toxické. Doporučujeme to držet dál od vašich úst, jinak to vaše dohody nechá s Radiant, ale vaše ústa se špatnou chutí.
7. Papája
Co potřebuješ:
Málo kostky zralé papáje, 2 lžičky syrového mléka
Proč to funguje:
Papája zahrnuje papain i alfa-hydroxy kyseliny, které působí jako výkonný exfoliator a také omlazují pokožku.
Jak se připravit:
Rozmaťte zralé kostky papáje v misce a také ji smíchejte se syrovým mlékem, abyste z ní udělali hladkou pastu.
Jak se přihlásit:
S čistým obličejem naneste tuto pastu kolem vaší dohody a nechte ji uschnout. Když je suché, tlumejte masku vlažnou vodou a počkejte, až se zvlhčí. Potom opláchněte tekoucí vodou. co si pamatovat:
Je nezbytné zabránit mluvení, jak se maska vyschne a také se ztěžuje.

8. Kurkuma
Co potřebuješ:nullnullnull

Nejlepší nápady, jak houpat Halter Top s outfit

Nejlepší nápady, jak houpat ohlátnutí top s oblečením-je to, jako by zmizely do tenkého vzduchu, když jsme všichni začali nosit mimo rameno a hedvábné camis.

Nejlepší nápady, jak houpat Halter Top s oblečením
S letem v dohledu a Mercury Rising si myslíme, že je čas přivítat návrat vrcholu ohlávky. Halterovy vrcholy jsou během letního času vždy populární.

Kendall Jenner páry hvězdné ohlávky top s džínové sukní a robustními botami
Nejlepší nápady, jak houpat Halter Top s oblečením
Via AsoutherNdrawl.com
přes Carly Cristman
přes dulceida
Via Evelina’s Fashion Cafe
Via Fashion Agony
Tento typ vrcholů je mnohem spíše jako trička bez rukávů podobné nádrži, ale s popruhy jsou Club Tijuana Dres svázané za krkem. Také mohou existovat nějaké ohlávky s úzkým popruhem za krkem a Manchester United Dres úzkým popruhem za středem zad, což naznačuje, že většinou jsou bezpěší.

přes ootdfash.tumblr.com
přes memorandum.com
přes le heret hvězdné
Via Honey n Silk
přes greatrayban.tumblr.com
Níže jsme si vybrali všestranné nápady na outfit s vrcholy ohlávky, které vás mohou inspirovat tím, jak nosit svůj oblíbený ohlávka.

přes Yaelsteren
Via TuulaVintage.com
Via Tsangtastic
přes tyto Olympique Marseille Dres dny
Via Preppy Fashionist

Co koupit pro práci v roce 2022 Nordstrom Annivery Sale

Tento příspěvek obsahuje přidružené odkazy a Corporette® může vydělat provize za nákupy provedené prostřednictvím odkazů v tomto příspěvku. Další podrobnosti naleznete zde. Moc děkuji za vaši podporu!
Toto je pravděpodobně část 1 našeho kolamatu – zakrýváme Blazers, šaty (tolik roztomilých!), Coats a pár kalhot. (Stále ještě musím zaokrouhlit sukně a ještě se musím podívat na boty a tašky.) Co je na vašem seznamu přání, když se prodej otevře pro většinu zaměstnanců 9. července?
Aktualizace 14. července: Všimněte si, že položky kurzívou jsou v současné době vyprodány; Pokud se vám však opravdu líbí, pokračujte v kontrole odkazu, protože položky se vracejí na skladě!
Na obrázku výše: Houndstooth Blazer / Green Dress / Teal A-Line šaty / fialová kožená bunda / kabát okna

Zde jsou všechny naše tipy z prodeje výročí Nordstrom 2022!
Všimněte si, že cokoli označeného hvězdičkou přichází také ve velikostech plus a cokoli označeno A + přichází v neutrálech.
Pokud se chcete oblékat do neutrálů …
Mám sklon představovat barevnější předměty, protože mám pocit, že na obrazovce můžete lépe vidět podrobnosti, takže jsem na této stránce označil všechno, co je neutrálně s + – ale myslel jsem si, že zde některé také představuji .
Horní řádek: Černé šaty / černé šaty* / Turtleneck / Blexní halenka / oříznutá svetr / boxy wardigan / tisková halenka / svetr s krátkým rukávem

Spodní řádek: dlouhý svetr* / šedý sako / šedý oblek* / černý oblek / černý sako* / nahnědlý kabát / černý kabát / tan

Great Blazers v prodeji výročí Nordstrom 2022
Pokud lovíte samostatný sako, podívejte se na naše obleky Roundup – v tom kole, který by fungoval jako samostatný. V letošním roce NAS v NAS: Plaid Blazers. Završujeme naše oblíbené, ale zde můžete vidět všechny Plaid Blazers. (Ach, a jeden z mých nejlepších tipů stále mizí a znovu se objevuje v prodeji – tento prostý černý strukturovaný sako.)

Na obrázku ($ 79-119 $): Chevron / Greenish Plaid / Purple+ / Houndstooth

Na obrázku, $ 98-439 $: Pink Check / Brown Plaid+ / Purple Leather / Red Plaid

(Osobně jsem nemohl udělat moto/kožené bundy pro práci … ale tento tiktok od guvernéra Michiganu mě přesvědčil o jejich obecné vhodnosti.)
Nejlepší šaty pro práci v prodeji výročí Nordstrom 2022
Letos existuje mnoho úžasných šatů – a velká většina je pod 200 USD. (Nezahrnuji sekci na svetrové šaty, protože mám pocit, že to jsou takové položky „znát vaši kancelář“, zejména s midi šaty – ale tady je odkaz na získání nápad. Více víkendu než práce pro mě.) Ditto pro tyto „maxi“ šaty z klubu Monako – mohlo by to fungovat v některých kancelářích, ale ne všechny.
Skvělé šaty pro práci pod 200 $

Na obrázku výše, 59-79 $: Burgundsko+ / Navy / Red / Green / Black

Na obrázku výše, $ 79-105 $ (* plus velikosti*): burgundsko* / černá* / zelená pluid / Teal / Red*

Pracovní šaty se zábavnými výtisky
Spousta výtisků v letošním roce, s mnoha z nich ve stylech „Know Your Office“ (mini šaty, midi šaty, odstupňované šaty atd.). Julia Jordan má mnoho z nich v rozmezí pod 100 $, stejně jako Maggy London a Eliza J (poslední dva se spoustou možností velikosti plus). Všiml jsem si, které z nich přicházejí plus velikosti s hvězdičkou.

Na obrázku výše, $ 81-$ 118: Blue-Teal* / Black Floral / Blue Floral / Tropical Print* / Diagonal Print* / Rose Floral*

Plus velikost šatů pro práci
Všimněte si, že mnoho výše uvedených šatů přichází také ve velikostech plus! Označili jsme je hvězdičkou.

Na obrázku výše, $ 76-$ 118: Dot Print / Red / Burgundsko / Navy / Rose Floral / Tropical (nemluvě o svetrových šatech !!)

Nejlepší kalhoty pro práci v prodeji výročí Nordstrom 2022

Některé z našich dlouhodobých favoritů (vše v pravidelných a plus velikostech!): One (Big Reader oblíbený minulý rok)/dva/tři (Kat’s oblíbený)/čtyři/pět (také tento dlouhodobý pohodlný čtenář oblíbený!)
Nejlepší kalhoty v prodeji výročí Nordstrom 2022
Bylo tam tolik úžasných obleků, dali jsme Roundup svůj vlastní příspěvek! Některé z našich oblíbených jsou tyto:

Nahoře: černá / růžová / olivová / merlot

Nejlepší kabáty pro práci v prodeji výročí Nordstrom 2022
Existuje spousta klasiků v prodeji (včetně investiční značky Fleurette !!) – a jsem trochu zamilovaný do všech kabátů z Halogenu a Avec Les Filles.
Některé klasické kabáty, které vypadají krásně:

Na obrázku: Beige / Brown / Navy / Black / Tan (není na obrázku, ale tato teorieJeden je také krásný!)

A některé konkrétní módní oblíbené:

Kabáty pro práci na obrázku výše, 129-379 $: Plaid / Green+ / Blue Plaid Collarless / Windowpane / Fuchsia

Středeční zpráva TPS: Classic Wool Blend Blend

Naše denní zprávy TPS naznačují jeden kus pracovního oblečení v řadě cen. Obvykle si nemyslím na Eddie Bauer a Blazers dohromady, ale já jsem se potýkal s Manchester City Dres něčím cenovým ideálním na středu ($ 100-150 $) a narazil na tento klasický sako inspirovaný pánském oblečení od Eddie Bauer a opravdu se mi to líbí. Myslím, že Mistrovství světa ve fotbale Dres by to bylo obzvláště úžasné v příležitostné kanceláři, kde, jak je znázorněno, můžete ji nosit džíny, ale také se mi líbí se základními šaty s pouzdrem nebo cigaretovými kalhotami pro práci. Je k dispozici v běžných velikostech 0-20, velikosti drobných velikostí 0-18 a vysokých velikostí 6-20 ve třech různých barvách. Eddie Bauer – kdo to věděl? Bylo to 189 $, ale v současné době je označeno na 150 USD (a pokud získáte kalhoty nebo džíny, můžete vzít 25% slevu na celý svůj nákup, plus bezplatnou přepravu na objednávky 99 $ nebo mnohem více s kódovými listy). Eddie Bauer Classic Wool Blend Blend Viděl úžasný kus, který byste chtěli doporučit? Pošlete prosím e-mail tps@corporette.com.
Tento příspěvek se skládá z přidružených odkazů a společnost Corporette® může vydělat provize za nákupy provedené prostřednictvím odkazů v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Moc děkuji za vaši podporu!
Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates, affiliate reklamního programu vytvořeného pro poskytnutí A INDes, abychom vydělali poplatky odkazem na Amazon.com a přidruženými weby.
Prodej noty o pracovním oděvu pro 9,23,22 (naše oblíbené tučně!):
Ann Taylor – 30% sleva na váš nákup (vyloučení platí).
Amour Vert-konec prodeje sezóny, až 50% sleva (skvělé pro hedvábné halenky a oblečení přátelské k ACF Fiorentina Dres životnímu prostředí).
Banánová republika-pololetní akce Pals & Family, 40% sleva na nákup plné ceny!
Továrna na Banana Republic-pololetní Pals & Family Event, 50% sleva na nákup!
J.Crew – Extra 30% sleva na prodejní styly
Továrna J.Crew – až 50% sleva; Všechny džíny 49,95 $; Extra 15% sleva na topy, trička a boty
Loft – 50% sleva na všechno a bezplatná doprava!
M.M. Lafleur – ušetřete až 80%
Neiman Marcus – poslední prodej hovorů, až 75% sleva!
Nordstrom – Letní prodej je zapnutý! Ušetřete až 60% až 9/12
Saks Fifth Avenue – Výprodej návrháře, až 70% sleva!
Victoria’s Secret-Ušetřete 40-70% na 1000s prodejních stylů

Další prodej poznámky:
Buffy – až 35% sleva na povlečení
Padák-Ušetřete až 40% z položek poslední šance

Některé z našich nejaktuálnějších článků zde na podnikovém podniku…
12 Easy Updos pro kancelář

Snadné způsoby, jak si zapamatovat, abyste si vzali léky

Co získat do práce v Ann Taylor

Jaké jsou vaše oblíbené televizní pořady pro inspiraci pracovního oblečení?

Skvělé zkratky Apple, které vám pomohou v práci

Lov: Flat Dressy Boots

Lov pro černé boty s vysokou kolenou? Zde jsou některé z našich dlouhodobých favoritů od listopadu 2021!

Nahoře: jedna / dva / tři / čtyři
Jistě, všichni víme, jaké základy šatníku pro práci mají profesionální ženy mít ve svých skříních, ale pokud jeden dostáváte poprvé nebo nahradíte ten, který jste nosili do země, může to být bolest přesně najít Ideální inkarnace v obchodech. V „The Hunt“ hledáme v obchodech základní položku, kterou musí mít každá žena.

Ploché boty s vysokou kolenní jsou jednou z těch situací známých kanceláří-jen před několika lety byly docela skandální, ale teď jsou všude. Už nějakou dobu jsme neudělali zaokrouhlení (zde jsou naše rohovky 2017, 2015, 2014, 2013 a 2012-a naše poslední diskuse o tom, zda jsou pro kancelář správné boty na kolena. (Stále si myslíte, že je to a Otázka vůbec, dámy?)
Každopádně: Je to už nějakou dobu, takže jsem si myslel, že se kolem … to jsou moje oblíbené.

Za prvé, několik specializovaných kategorií, které mohou být zajímavé-všimněte si, že pokud jste opravdu v honbě za styl PSV Eindhoven Dres na míru, podívejte se na boty dua-máte možnost přizpůsobit své přizpůsobení, ale již mají velký prodej sekce, která je dnes až 30% sleva.
{Související: Jaké boty nosit s punčochami do práce}
Dámy – dostali jste v poslední době nějaké úžasné ploché boty? Jaké jsou nejvyšší vlastnosti, které hledáte v botě vhodné v oblasti kanceláře?
Hledáte mnohem více boty s nízkým, chůzim? Zde jsou naše oblíbené:
Hunt-kolena vysoká boty pod 2,5 ″ lov-boty vysokých kolen pod 2,5 ″
< >

Na snímku: Skvělé boty s vysokou kolenní pro dojíždění do práce: jedna / dva / tři

Tento příspěvek se skládá z přidružených odkazů a společnost Corporette® může vydělat provize za nákupy provedené prostřednictvím odkazů v tomto příspěvku. Zde viz mnohem více podrobností. Moc děkuji za vaši podporu!
Měl jsem pár volatilních bot a byly dost pohodlné, že začnu dnešní zaokrouhlení s těmito 32 $ s vysokou možností kolena, která je dodávána ve SS Lazio Dres třech barvách a mnoha velikostech. Je to umělá kožená svršská a umělá podšívka, takže si všimněte, že to nebude tak teplé jako kůže/přírodní obložení (a pravděpodobně také nevydrží), ale pokud se snažíte najít výhodnou smlouvu, i „Začněte tady. Bylo to 69 $, ale nyní jsou označeny na 32 $. Těkavý proutěný

Slyšel jsem úžasné věci o pohodlí Boots Sole Society Boots a řada z nich je k dispozici za 83 $ – Nordstrom má malý výběr, jako je tato skvělá bota Bria ve dvou barvách; Webové stránky s jediným společností mají mnohem výraznější 40% slevu (většinou pod 90 $). Jediná společnost Bria Boot

Řada iflex Anne Klein je jednou z mých oblíbených linií Comfort Comfort Comfort Shoe, takže je pro mě záhadou, proč můžete vidět, že je to iflexová bota, pokud se podíváte na obrázek spodní části podešve. V každém případě: Ty přicházejí v pěti barevných možnostech, mají na podrážce skvělou trakci a základní akce v kotníku. Jsou k dispozici ve velikostech 5-11 za 169 $. Anne Klein Coldfeet

Tyto doriánské strečové boty přicházejí ve třech barvách. Obzvláště se mi líbí, že jsou na přední straně kůže, ale na zadní straně pružné – nejlepší, pokud jste jako já a vaše telata jsou příliš velká na spoustu pravidelných velikostí, ale příliš malé na spoustu velikostí „širokého tele“ . (Všimněte si, že Boot Cole Haan Jodhpur má podobné prvky, ale je označena až 139 $ v 18:00.) Vizualizované boty jsou 298 $. Cole Haan Dorian Stretch Boot

Je těžké myslet na to, že uděláte zaoblení, aniž bych zahrnoval Frye-po celá léta jsem si myslel, že Uruguayská fotbalová reprezentace Dres mají skvělý výběr dobře vyrobených, odolných, pohodlných a elegantních bot. Jejich boty Melissa jsou jedním z jejich mnoha populárních stylů a vyvolalo to miliardy různých mini-stylů-Melissa postroj! Melissa vysoká jízda! Logo Melissa! Melissa přes koleno! Melissa rozšířila velikosti tele! Nordstrom i Zappos mají jinou tunu a všichni jsou vysoce hodnoceni. Pro kancelář se mi líbí tyto postroje Melissa uvnitř zipu Boot, 428 $ v Zappos. Melissa postroj uvnitř boty na zip

Tyto boty Loeffler Randall Wedge jsou některé z mých oblíbených na Roundup. Nejen, že jsou to nejprodávanější v Bloomingdale’s (ale při hlubším prodeji v Amazonu), přicházejí ve čtyřech barvách, mají malinký malý klín 1,25 ″ a – pokud jste krátký – mají pouze výšku hřídele 16,5 ″. (Podobné, ale za 126 $: Steven Intyce Wedge.) Vizualizované boty jsou v Amazonu 373-695 $. Loeffler Randall Tall Wedge Boots – Matilde

Líbí se vám tato funkce? Podívejte se na další nedávné splátky!

Jsme účastníkem programu Amazon Services LLC Associates, affiliate reklama pnull

4 styly sportovních oděvů, které ovlivnily sportovní módu

4 styly sportovních oděvů, které ovlivnily sportovní módu
18/04/2018, publikoval Alanic Global
Athleisure móda zřídila ze sportovních oděvů a v tom rozhodně není tajemství. Je však možné otázky, které jsou vzory, které tento styl nejvíce ovlivňovaly a jak. Abychom pomohli rozmotat tyto otázky, tento blog spojuje několik stylů sportovních oděvů z různých aktivit a přesně toho, jak ovlivnily dnešní uvolněnou módu! Podívejme se.

1. Jógové kalhoty z jógy
Pokud jde o ženy, nezbytné pro ženy, pokud jde o módu v atleisuru, jógové kalhoty byly dříve používány pro sílu i pro horké jógové sezení až do doby, kdy ženy začaly objevovat, že je docela pohodlné i nosit venku a vypadají docela skvěle, když oni vypadají skvěle, když oni vypadají skvěle Noste to – to je to, co učinilo z tohoto oblečení tak hlubokým vliv na sportovní módu.

Maloobchodníci všude, získejte hromadné jógové kalhoty zakoupené od dodavatelů velkoobchodních oděvů jógy, aby naplnili své stojany různými variacemi tohoto slavného oblečení.
2. Basketbalový dres z basketbalu
Basketbalový dres není novým přírůstkem do módního vzoru a také je součástí hip hopu zvyklostí. Nyní, když však Athleisure poskytoval nové rampy, aby chodili, tento dres rozhodně skončil metodou mnohem pozitivnější i geniální při jeho používání. Je to lehký, velmi elegantní (zejména pokud nosíte jeden preferovaného hráče) a může být spárován s čímkoli od džíny po šortky i běžec; Jediný kontingent – osoba musí nosit namočené boty, aby mohla spravedlnost své značce.

3. Joggers z běhu joggerů
Joggers tam vždy byl jako tichý člen mnoha lidových skříní, kteří jsou v hip hopu tančíku nebo v ranním běhu. Nyní je to nezbytné pro sportovní módu i jeho bezprostřední plakát, tento kalhota vyrábí vlnky v módě, teď už dlouho čeká. Unisex ve velkém stylu, stejně jako skvělý s tenisky nebo dunks, ať už se hodí k kohokoli, je to absolutně potřeba pro všechny, kteří jdou gaga nad atleisurem. Stejně jako legrační část je, že byste ji mohli jen nosit s tričkami nebo sublimovanými oděvy, stejně jako byste měli jít.
4. Vesty z kulturistiky a křížového přizpůsobení
Byly tam vesty v tělocvičně zvažují, že zlatý věk kulturistiky i nyní se lidé rozhodli je také nosit venku. Je to velmi pohodlné i světlo, jsou to léto nejlepší a také bojovat o teplé jako nic jiného. Jen si nepamatuje, že byste mohli aplikovat dostatečné opalovací krém a být na bezpečnější straně věcí.

Nyní, když přesně pochopíte, jak se to všechno stalo do atleisurní módy a také ke kterým sportům patří v nedávné historii, musíte mít poněkud hloubku porozumění trendu. Všechny tyto jsou vytvářeny výrobci sportovních oděvů, kteří pak dodávají distributory i obchodníky, odkud je získáte – docela zajímavá sága!

Štítky:
sportovní oblečení
Výrobci sportovních oděvů
Velkoobchodní jógové oblečení
Velkoobchodní dodavatelé oděvů jógy
Jógové oblečení

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

Označení

Název*

E-mailem*

URL stránky

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře

Trendy řetězce náhrdelníku pro módní prohlášení 2022

lissyroddyy

Jsme zcela posedlí šperky jako nezbytným módním prohlášením a nic docela netahovalo oko jako SS Lazio Dres trend náhrdelníku s velkým řetězcem v posledních letech až dosud. A protože tento trend Uruguayská fotbalová reprezentace Dres dělá velký comeback v trendu šperků, náhrdelníky z odslechu jsou skvělým doplňkem jakéhokoli vzhledu.

Helloice 16mm ledový kubánský řetězec G-link ve zlatě

Kubánské náhrdelníky řetězu, které mohou přidat dotek stylového stylu do jakéhokoli oblečení. Buď jste fanouškem vrstveného stylu nebo silueta límce a počítáme na nás, že tento kus vás ještě více od sebe oddělí. To je skvělé pro upgrade minimálního oblečení s tričkem nebo oblekem, který předvádí vaše límečky a náhrdelníky. Stylové šperky vám pomohou vytvořit okouzlující vzhled přidáním požadovaného tónu elegantního a luxusu.

Isabelselles

Nyní máme oči na naší oblíbené gorgeous značce Helloice, která poskytuje sbírku řady šperků, jako jsou řetězové náhrdelníky, odpovídající náramky a hip hopové přívěsky, které jsou k dispozici až do 18k zlatého povrchu všude na odolné základně v 316L nerezové ocel nebo mosaz.

Jejich sbírka je trochu odvážná se stylem šperků inspirovaného hip hopem, takže tento řetězec bude vypadat samostatně odděleně nebo je vrstven s ostatními. Díky plochým odkazům se necítí příliš objemní, takže jsou ideální pro každodenní nošení. Tato značka je vlastně epicentrem pánské módy, ale sbírku mohou nosit muži i ženy. Helloice nás přesvědčila, že sbírka je unisex, i když jistě můžete jeden z nich nosit a vypadat úžasně, bez ohledu na to, jaké je vaše pohlaví.

Helloice 8mm mikro zpevněný kubánský řetězec ve zlatě

Helloice Womenův 8mm nerezový kubánský řetězec ve zlatě

Šperky jsou nezbytnou součástí sofistikované osobnosti a výběr nejlepších kusů může vytvořit nebo rozbít vzhled. Proto jsme tak nadšeni novou sbírkou šperků značky, která obsahuje rozvinuté sponky s třídou a luxusem pro svět.

Helloice 13 mm ledová kubánská + 5mm tenisový řetězec nastaven ve zlatě

Nyní pojďme mluvit o cenách, vynikající kusy pro tuto sbírku přicházejí s nákladově efektivními cenami.

„Ve skutečnosti jsme skončili se zákazníky šperků, kteří byli zneužíváni za přehnané ceny. Společnost účtuje stovky za zboží, které prodáváme za polovinu. Tehdy jsme našli mezeru na trhu – značka šperků měst/hip hop prodávající fantastickou Senegalská fotbalová reprezentace Dres kvalitu za nejlepší ceny. ”
-Helloice-

Helloice 8 ″ kubánský náramek z nerezové oceli a kubánské prsteny 10 mm zasazené do zlata

Pokud hledáte klasický minimalistický vzhled s kosmetickým dotykem. Můžete si vybrat jednu z vašich oblíbených níže s touto úžasnou sbírkou řetězových náhrdelníků a dalších sbírek šperků, které odpovídají všemu, co máte na sobě.

Helloice Women’s 3mm kubánský řetězec ve zlatě

Helloice Women’s Gold Coin Multi vrstvený náhrdelník

Helloice Iced Bad Bunny přívěsek

Helloice Womenův 10 mm seskupený tenisový řetězec ve zlatě

Viz také

Obchod a styl, jarní móda
Šaty inspiraci, aby se nosily na jarní svatební pozvání

Helloice 3mm tenisový náhrdelník v bílém zlatě pro ženy

Helloice zirkone chaîne à Maillons Cubaine Bicolore Rose et Blanche de 8 mm Pour femmes

Helloice Iced Crown Počáteční písmena přívěsek ve zlatě

Helloice Women’s Iced Sexy Pink Lip Přívěsek

Helloice Women’s Asforred Triple Layered Náhrdelník

Helloice Womenův 8 mm ledový kubánský řetězec ve zlatě

Jak stylizovat zvířecí tisk outfit letos na podzim

Jak stylizovat zvířecí tiskový outfit letos na podzim – od leopardu po geparda a zebra, nikdy vám nedojde inspirace, pokud jde o sestavení souboru A+.

Jak stylizovat zvířecí tisk outfit letos na podzim
Ať už se chcete sbalit do umělé kožešiny nebo jít na noc na městě v elegantní kombinéze, budete vypadat bez námahy bez ohledu na to – a nepopiratelně elegantní. Trend mě přinejmenším nepřekvapuje. S pohybem směrem k zvířatům vytiskne na podzim, jako je Leopard, Zebra, Tiger a Crocodile Prints Snakeskin je přirozeným vývojem.

Především, podívejte se, jak mají módní dívky po celém světě na sobě hadí oblečení a doplňky a kusy inspirované jejich vzhledem.

Noste sukně na zvířecí tisk
Nový vzhled zvířecí tisk denim mini sukně
@Noore

Viz také

Podzimní móda, svatba
Stylingové tipy: Co nosit na podzimní svatbě 2022

Prostřednictvím nejlepšího pouličního stylu vzhled NYFW
Brixton Audrey Wool Beret
Smíchejte zvířecí tisky

Half Zip Leopard Print Denim sukně topshop
I.am.gia brandy bunda
Wayf Peggy Mock Neck Belted Shift šaty
Báječný leopardský tiskový kabát
ASOS Design Leopard Coat
Candela v Miláně.
Přijměte trendy zvířecí tisky
Hnědý leopard tisk s vysokým pasem širokých nohou nohou
Příslušenství pro zvířecí tisk
Kožená klapka přes crossbody taška
Trend zvířete oblečení
Proenza Schouler Grommet Block Block Pumps
Foto: @devonleecarlson
ATM ANTHONY Thomas Mellos Leopard-Print Silk-Charmeuse Mini šaty
Yeezy Snake Pattern Boots

Vývoj osobní značky a jeho závislost na přizpůsobených stylech

Vývoj osobního štítu a jeho závislost na přizpůsobených návrzích
08/05/2019, publikoval Alanic Global
Pokrok osobních značek značek začal spíše konceptem na rozdíl od toho, o čem se dnes považuje za dnešní. V tomto desetiletí mají značky osobních štítků silné prodejce se svou hvězdnou silou, protože mnoho je provozováno samotnými hvězdami.

Když však koncept začal, byl to spíše naopak. Producenti osobních štítků oděvních oděvů dodávali podnikání, které poškodilo maloobchodní řetězec, a také začala svou vlastní věc, aby přitáhla klienty, kteří nebyli připraveni platit nafouknuté ceny.

Ale bohužel, mnoho z těchto značek, které začaly s takovými motivy, dnes skončilo jako extrémně věc, kterou nechtěli být.

Odložení této historie stranou není obtížné vidět na tržní úrovni, že osobní značky jsou provozovány personalizovanými vzory. Nyní mají mnohem lepší kvalitu než maloobchodní prodejny a nakonec skončili tím, že v jeho počátečních dnech nikdo nevěří.

Prozatím se podívejme na to, proč je tak důležité, aby značky osobních štítků a personalizované oděvy byly na přesně stejné lodi.
1. Zůstat se svou přirozenou jedinečností
Cena stranou, značky osobních štítků byly vždy o originalitě a to se také nezměnilo. Abychom to udrželi dnes, přesto však skončil náročný bez osobních návrhů.

Dnes neexistuje žádná řada producenta, který také neposkytuje žádný typ vašich konkurentů. Proto má smysl se rozhodnout pro svou vlastní představivost a zůstat s originalitou, která ji zahrnuje.

Dnes velkoobchodní přizpůsobené oděvy nabízejí právě to pro osobní značky!

2. Jednodušší přemýšlet o lokalizovaných trendech
Každý vzorec osobních štítků musí také přemýšlet o regionálním zeitgeistovi oděvů. Geograficky má každé město svůj vlastní zřetelný styl a také s ním zůstává ve světě ve světě.

Koneckonců, jako značka, budou muset dávat pozor, aby sloužili poptávce spíše než upravit metodu nabídky. Tato dynamika není přesně stejná, pokud se týká obrovských osobních značek, které mají dosah existovat samostatně.

I v tomto případě jsou však tyto značky, protože každý z nich již vybral jako odlišný než ostatní.
3. Přizpůsobené oděvy umožňují identitu
Kromě originality i faktoru vzoru umožňují přizpůsobené oděvy také identitu každé z značek a pomáhají jim, že skončily mnohem víc než jen obchodním pouličním obchodem. Je to tato identita, která se rozšiřuje později – stejně jako to je něco, co by značky měly jistě připisovat hodnocení přizpůsobení oblečení.

To jsou 3 důvody, proč přizpůsobené oděvy skončily jako charakteristický znak osobních značek a přesně toho, jak je myšlenka zapletena do své extrémně historie. Pokud jste tedy osobní značkou štítků, spojte se s tím nejlepším přizpůsobeným producentem dnes a objevte více!

Štítky:
oděvní značka
oděvní linie
Vlastní výrobci oděvů
Oděv soukromého štítku
Výrobci soukromých štítků oděvů
Velkoobchod s přizpůsobeným oblečením
Velkoobchodní přizpůsobené výrobci oděvů

0 0 hlasů
Hodnocení článků

Přihlásit se

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

Označení

Název*

E-mailem*

URL webu

0 komentářů

Inline zpětné vazby
Zobrazit všechny komentáře